![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | GYIK | Tagok listája | Közösségi csoportok | Naptár | Garázs | Keresés | Mai hsz-ok | Fórumok olvasottnak jelölése |
| Evo X Minden, ami Evo X |
![]() |
|
|
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
#11 |
|
Rezidens
Csatlakozás dátuma: 2008. 10.
Hely: Tatabánya
Hsz-ok: 935
|
Hiába "szar" az a X-es, nekem akkor is kellenne egy...már nagyon hiányzik
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rezidens
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Rezidens
Csatlakozás dátuma: 2008. 11.
Hely: Mogyoród
Hsz-ok: 1.431
|
Idézet:
De ne felejtsük azért, hogy az evo-k utcai autónak készültek. Persze most az X-es egy kicsit nagyobb az ugrás, de majd megszokjuk és amikor Evo XIV lesz, akkor majd azt mondjuk pfúú X-es mennyivel jobb volt ezért meg azért. Amúgy meg azért hívják Evo-nak mert a Mitsubishi csinálta az aktuállis lancerből, akárcsak a többit. Biztos, hogy versenyautós szempontból a VI TME a legjobb, és ha "csak" versenyautót akar az ember akkor fölösleges egy X-es. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rezidens
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Szuper Moderátor
Csatlakozás dátuma: 2006. 10.
Hely: Budapest
Hsz-ok: 4.388
|
bocsánat én senkit sem akartam bírálni azért mert az evo X tetszik neki, vagy netán tulajdonosa. Ízlésről nem lehet vitát nyitni.
Ennek ellenére, úgy gondolom, hogy igen is az Evo X meglovagolta a trendet és van létjogolultsága. Én nekem már annyi is elég, ha a Mitusnak jobban megy az evo X eladások révén. És mint evo 6 tulaj még azt is gondolom, hogy tetszik az evo X- csak egyszerűen más -ennyi. nem kellenek érvek- ez ízlés dolga, aki nem fogadja el, az kapja be... van akinek a nagy csöcs, van akinek a kis hetyke... viszont pont ezért nem szabad azt sem hinni, hogy az evo x jó mint pálya gép - nem- úgy gondolom, hogy nem ezért lehet szeretni. Ebben az egész kérdéseben nincs fekete/fehér. Ez annál sokkal szélesebb a spektrum. Az evo 6 kurva jó annak aki szereti a brutál pattogós ralli fílinget. Az evo X meg annak, aki szereti ha megy a verda de azért arra is van igénye, hogy legyen zene/tv/navi/bőr/egyebek. És senkinek/mindenkinek igaza van. Ne ítéljünk, hogy ne ítéltessünk.... peace brothers!!!
|
|
|
|
#16 | |
|
Rezidens
|
Idézet:
Sajnos ilyen irányba halad ez a kurva autógyártás, engem sosem érdekelt, a kényelem, még fiatal vagyok hozzá Viszont csakis új autó jöhetett számításba, 9est kerestem de már sehol sem találtam újat, így maradt az X, nem bántam meg, imádom. Amúgy nem tudom milyen egy S60, sem egy S60R, csak dobálózom a szavakkal
|
|
|
|
#17 | |
|
Rezidens
|
Idézet: