Evo Klub fórum

Vissza   Evo Klub fórum > Klub > Evo X

Evo X Minden, ami Evo X

Hozzászól

Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2009. 04. 26., 21:45   #11
EVO-010
Rezidens

EVO-010 avatarja

Csatlakozás dátuma: 2008. 10.
Hely: Tatabánya
Hsz-ok: 935
Alap

Hiába "szar" az a X-es, nekem akkor is kellenne egy...már nagyon hiányzik
EVO-010 nincs belépve   Válasz idézettel
Régi 2009. 04. 26., 21:54   #12
bsz
Rezidens

bsz avatarja

Csatlakozás dátuma: 2008. 09.
Hely: Budapest
Hsz-ok: 550
Skype™ üzenet küldése bsz részére
Alap

Idézet:
EVO-010: Hozzászólás megtekintése
Hiába "szar" az a X-es, nekem akkor is kellenne egy...már nagyon hiányzik
Annál biztos hogy bármi sokkal jobb mint ha nincs... nekem tetszik a Xes is, bár nem mentem még vele
bsz nincs belépve   Válasz idézettel
Régi 2009. 04. 26., 22:07   #13
Sanci
Rezidens

Sanci avatarja

Csatlakozás dátuma: 2008. 11.
Hely: Mogyoród
Hsz-ok: 1.431
Alap

Idézet:
hunevo6: Hozzászólás megtekintése
teljesen esélytelen- a ct230-as úgy tudom pont egy tonna körül volt- ebből a teknőből nem lehet kivágni 500 kilót... Olyan aero csomag meg nincs evohoz, hogy a súly hátrányt ledolgozza, ehhez F1-es technika kéne. Ja és a ct230 is hasonló lóerővel bírt ami jóval kevesebb tömeget mozgatott és jóval könnyeben fordult be. Ez az evolution verzió nem erről szól és ezért a HKS egy kicsit most szerintem félre értette a gyár koncepcióját- ami valami ilyesmi volt- csináljunk egy jobban eladható kényelmesebb sport autót amit azért hívjuk evonak hogy jobban menjen a piacon. EVO X = Volvo S60R kb.
Tök igazad van, bár szerintem ez nem csak az X-esnél jött ki, folyamatosan egyre inkább nőt a súly és az utcai használhatóság is.
De ne felejtsük azért, hogy az evo-k utcai autónak készültek. Persze most az X-es egy kicsit nagyobb az ugrás, de majd megszokjuk és amikor Evo XIV lesz, akkor majd azt mondjuk pfúú X-es mennyivel jobb volt ezért meg azért. Amúgy meg azért hívják Evo-nak mert a Mitsubishi csinálta az aktuállis lancerből, akárcsak a többit.
Biztos, hogy versenyautós szempontból a VI TME a legjobb, és ha "csak" versenyautót akar az ember akkor fölösleges egy X-es.
Sanci nincs belépve   Válasz idézettel
Régi 2009. 04. 26., 22:09   #14
Sanci
Rezidens

Sanci avatarja

Alap

Idézet:
Stunczer: Hozzászólás megtekintése
Pedig sajnos igaza van, bár a volvó kényelmesebb sztem
Ez meg milyen hozzá állás X-es tulajként.
Nem tudom nekem semmivel sem kényelmetlenebb, mint az S60 volt. Sőt, pedig nem is R volt. Lehet ennyivel jobb az MR.
Régi 2009. 04. 27., 00:38   #15
hunevo6
Szuper Moderátor

hunevo6 avatarja

Csatlakozás dátuma: 2006. 10.
Hely: Budapest
Hsz-ok: 4.388
Alap

bocsánat én senkit sem akartam bírálni azért mert az evo X tetszik neki, vagy netán tulajdonosa. Ízlésről nem lehet vitát nyitni.

Ennek ellenére, úgy gondolom, hogy igen is az Evo X meglovagolta a trendet és van létjogolultsága. Én nekem már annyi is elég, ha a Mitusnak jobban megy az evo X eladások révén.

És mint evo 6 tulaj még azt is gondolom, hogy tetszik az evo X- csak egyszerűen más -ennyi. nem kellenek érvek- ez ízlés dolga, aki nem fogadja el, az kapja be... van akinek a nagy csöcs, van akinek a kis hetyke...

viszont pont ezért nem szabad azt sem hinni, hogy az evo x jó mint pálya gép - nem- úgy gondolom, hogy nem ezért lehet szeretni.

Ebben az egész kérdéseben nincs fekete/fehér. Ez annál sokkal szélesebb a spektrum.

Az evo 6 kurva jó annak aki szereti a brutál pattogós ralli fílinget. Az evo X meg annak, aki szereti ha megy a verda de azért arra is van igénye, hogy legyen zene/tv/navi/bőr/egyebek. És senkinek/mindenkinek igaza van. Ne ítéljünk, hogy ne ítéltessünk....

peace brothers!!!
Régi 2009. 04. 27., 00:55   #16
Stunczer
Rezidens

Stunczer avatarja

Csatlakozás dátuma: 2008. 12.
Hely: Dunakeszi & Nyíregyháza
Hsz-ok: 2.650
MSN üzenet küldése Stunczer részére
Alap

Idézet:
Sanci: Hozzászólás megtekintése
Tök igazad van, bár szerintem ez nem csak az X-esnél jött ki, folyamatosan egyre inkább nőt a súly és az utcai használhatóság is.
De ne felejtsük azért, hogy az evo-k utcai autónak készültek. Persze most az X-es egy kicsit nagyobb az ugrás, de majd megszokjuk és amikor Evo XIV lesz, akkor majd azt mondjuk pfúú X-es mennyivel jobb volt ezért meg azért. Amúgy meg azért hívják Evo-nak mert a Mitsubishi csinálta az aktuállis lancerből, akárcsak a többit.
Biztos, hogy versenyautós szempontból a VI TME a legjobb, és ha "csak" versenyautót akar az ember akkor fölösleges egy X-es.

Sajnos ilyen irányba halad ez a kurva autógyártás, engem sosem érdekelt, a kényelem, még fiatal vagyok hozzá
Viszont csakis új autó jöhetett számításba, 9est kerestem de már sehol sem találtam újat, így maradt az X, nem bántam meg, imádom.
Amúgy nem tudom milyen egy S60, sem egy S60R, csak dobálózom a szavakkal Tippeltem
Régi 2009. 04. 27., 06:20   #17
Sanci
Rezidens

Sanci avatarja

Alap

Idézet:
hunevo6: Hozzászólás megtekintése
bocsánat én senkit sem akartam bírálni azért mert az evo X tetszik neki, vagy netán tulajdonosa. Ízlésről nem lehet vitát nyitni.

Ennek ellenére, úgy gondolom, hogy igen is az Evo X meglovagolta a trendet és van létjogolultsága. Én nekem már annyi is elég, ha a Mitusnak jobban megy az evo X eladások révén.

És mint evo 6 tulaj még azt is gondolom, hogy tetszik az evo X- csak egyszerűen más -ennyi. nem kellenek érvek- ez ízlés dolga, aki nem fogadja el, az kapja be... van akinek a nagy csöcs, van akinek a kis hetyke...

viszont pont ezért nem szabad azt sem hinni, hogy az evo x jó mint pálya gép - nem- úgy gondolom, hogy nem ezért lehet szeretni.

Ebben az egész kérdéseben nincs fekete/fehér. Ez annál sokkal szélesebb a spektrum.

Az evo 6 kurva jó annak aki szereti a brutál pattogós ralli fílinget. Az evo X meg annak, aki szereti ha megy a verda de azért arra is van igénye, hogy legyen zene/tv/navi/bőr/egyebek. És senkinek/mindenkinek igaza van. Ne ítéljünk, hogy ne ítéltessünk....

peace brothers!!!
Yesss, én ugyanezt mondom.
És az kapja be akinek nem jönn be a nagy csöcs.
Régi 2009. 04. 27., 20:58   #18
EVO-010
Rezidens

EVO-010 avatarja

Csatlakozás dátuma: 2008. 10.
Hely: Tatabánya
Hsz-ok: 935
Alap

Idézet:
Sanci: Hozzászólás megtekintése
Yesss, én ugyanezt mondom.
És az kapja be akinek nem jönn be a nagy csöcs.
Hurrá!! nagy csöcsöt mindenkinek! Stunci irány a számítógép!
EVO-010 nincs belépve   Válasz idézettel
Régi 2009. 04. 28., 18:37   #19
EvoSasa
Rezidens

EvoSasa avatarja

Csatlakozás dátuma: 2006. 10.
Hely: Pécs
Hsz-ok: 1.330
MSN üzenet küldése EvoSasa részére
Alap

Idézet:
EVO-010: Hozzászólás megtekintése
Hurrá!! nagy csöcsöt mindenkinek! Stunci irány a számítógép!

Evo Klub fórum > Klub > Evo X

A témát jelenleg böngésző látogatók száma: 1 (0 tag, és 1 vendég)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályok
Nem nyithatsz új témát
Nem szólhatsz hozzá
Nem csatolhatsz fájlt
You may not edit your posts

BB kód bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
[IMG] kód bekapcsolva
HTML kód kikapcsolva

Fórum ugrás

Időzóna: GMT +2. A pontos idő: 12:03.

vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
www.evoklub.hu